Kövess minket

Film

Bizarr interjút adott Jim Carrey a New York-i divathéten: „Nincs olyan, hogy én, a dolgok csak úgy megtörténnek”

Nem tudni, hogy trollkodik, vagy a depressziója beszél belőle.

Megosztva

Forrás: Youtube

Jim Carrey is megjelent a New York-i divathétre időzített Harper’s Bazaar partin, melyet Carine Roitfeld szervezett az „Ikonok” tiszteletére. A The Plaza-ban megtartott rendezvényen az E! News egyik riportere, Catt Sadler találta be a színészt a vörös szőnyegen, és már az első pillanattól kezdve leeshetett neki, hogy nem egy átlagos interjú következik.

Carrey elkezdett körözni a riporter nő körül, majd az első kérdésre, miszerint ritkán látni hasonló rendezvényen, azt válaszolta, hogy valóban, de most megpróbálta megtalálni a világ legfeleslegesebb eseményét, és hát itt kötött ki. „Valljuk be, elég felesleges ez az egész” – tette hozzá a színész.

[vembed youtube=”-JmNKGfFj7w” ]Persze a különcködés nem áll messze Jim-től, de ez még csak a kezdet volt. A riporternő felhozta, hogy azért gyűltek itt össze, hogy az Ikonokat ünnepeljék, mire Carrey majdnem elröhögte magát. „Ikonok? Ez a legnyomorultabb érv, amiért össze lehet csődíteni ennyi embert, nem hiszek a személyiségekben, nem hiszek abban sem, hogy te létezel” – mondta Sadler-nek. Arra a kérdésre, hogy de hát ő is egy a sok sztár közül, csak énekelni kezdett valamit, majd hozzátette, hogy táncoló energiamezők vagyunk, és ő nem is létezik igazából, sőt igazából senki se létezik, ez az egész világ nem létezik, meg amúgy nem is számítunk semmit, ezután elvonult. 

Jim viselkedését lehet sima trollkodásként felfogni, de tekintve, hogy mély depresszión van túl volt barátnője öngyilkossága után, és hogy még jelenleg is folyamatban van az a per, melyet a lány szülei indítottak Carrey ellen, felvet bizonyos kérdéseket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés