Kövess minket

Bulvár

Biztonsági őrök vágták ki Tygát, Floyd Mayweather szülinapi bulijáról

Később személyesen simította el az ellentétet.

Megosztva

Forrás:

Nyugiban érkezett meg Tyga, Floyd Mayweather szülinapi bulijára a hollywoodi Sunset Room nevű szórakóhelyre szombaton, a távozása viszont már közel ilyen chilles. A comptoni rappert a nyakánál fogva ráncigálták ki a biztonsági őrök a klubból, amiért összebalhézott valakivel bent. Az esetről videófelvételt is készített  a hely előtt várakozó TMZ egyik munkatársa.

[vembed youtube=”oVmTWtHTB6E” ]Egy másik felvételen a helyről való kidobás első pillanata is látható, plusz az, hogy miután Tyga felfogja, hogy mi történt, megpróbálja a saját biztonsági emberének elvenni a fegyverét, de a férfi ellenáll a rapper próbálkozásának, mindeközben a klub egyik vezetője magyarázza nekik, hogy álljanak tovább, az lenne mindenkinek a legjobb. Tyga végül tényleg elhagyta a helyszínt, és nem ment bele további balhéba, bár eleve az sem egyértelmű, mit akart kezdeni egy fegyverrel.

[instagram]BuRbbq0ouQ8[/instagram]
Azt nem lehet tudni, hogy Tyga mit beefelgetett össze a klubba, mindenesetre azóta szent a béke az összes féllel (még a biztonságival is, aki kidobta), személyesen találkoztak és megbeszélték a dolgokat, mint látható az általa Instagram Story-ba posztolt képen.

Forrás:

Ja, Floyd amúgy 42. születésnapját ünnepelte.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés