Kövess minket

Bulvár

Blueface barátnője terhes, a rapper DNS tesztet akar

Megosztva

Folytatódik a dráma a hiphop szcéna legbalhésább párosával. Blueface és barátnője, Chrisean Rock ha nem épp verekednek, akkor veszekednek, most pedig még egy kisbaba is bekerült a képbe, a helyi gyámügy jobb ha rajtuk tartja a szemét.

A pár nemrég a No Jumper podcastban vendégeskedett, mely rögtön azzal indult, hogy Rock kijelentette, részeg és szerinte terhes vagy csak épp menstruál. A műsorvezető nem teljesen értette a dolgot, hisz a kettő kizárja egymást, de elengedték és az interjú ment tovább. A beszélgetés egy pontján aztán Rock összeveszett Blueface-szel és kérdésekre sem volt hajlandó válaszolni, helyette síró szemmel barátját faggatta. A megoldás az lett, hogy biztonságiak vezették ki a stúdióból, mint az az alábbi videórészleten látható, de ezt a lány elég nehezen viselte, üvöltözött és rúgkapált, még az egyik, a stúdióban lévő TV-t is becélozta. Az interjú további része ezután lement szólóban Blueface-szel, aki elmondta, hogy tudatosan próbál „nem csak” rapper lenni, mivel a hiphopban már elért mindent, amit szeretett volna. Az interjú végén visszatért Rock is a stúdióba és megilletődve ülte végig a maradék perceket.

Pénteken aztán kiderült, hogy Rock megérzése, legalábbis, ami a terhességet illeti, helyes volt. A lány egy videóban jelentette be, hogy várandós, később pedig azt is elmondta, hogy Blueface több abortuszra is rávette, de most ezt a kicsit mindenképp meg fogja tartani, mivel van elég pénze arra, hogy felnevelje.

Blueface nem épp a boldog apuka reakciót adta a hírre. A rapper kijelentette, hogy ő és Rock már nincsenek is együtt és csak a közös reality showjuk miatti munkakapcsolat van már meg. Blueface hozzátette, hogy Rock vagy tíz másik pasival feküdt le az elmúlt évben, így szerinte a gyerek nem az övé, amit DNS teszttel szeretne bizonyítani.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés