Kövess minket

Hiphop

Blueface falja a nőket, állítása szerint közel 1000 lánnyal feküdt le idén

Yeah aight!

Megosztva

Forrás:

West coast rapper Blueface egy igazi kaszanova – saját maga szerint legalábbis. Az ütemet tudatosan ignoráló MC Bigboy Real 92.3 rádióműsorában beszélt az igazán mozgalmas nemi életéről, bevallotta ugyanis, hogy 2019-ben eddig közel 1000 nővel feküdt le. „Egy baszógép vagyok” – büszkélkedett. 

[twitter]https://twitter.com/AniCaribbean/status/1159489914490146818[/twitter]
Ez a nem semmi adat még a sokat tapasztalt riportert is meglepte, hisz ha mondjuk 180 nappal számolunk, az 5 numerát jelent minden egyes napra. A „Thotiana” rapper hozzátette, hogy ezt főleg a hármasoknak, négyeseknek, és ritkán az ötösöknek köszönhetően tudja elérni, igaz utóbbi már neki is picit fárasztó. 

Blueface egyébként az egyéjszakás kalandok mellett barátnőket is tart, vele lakik a gyerekének anyja, ő áll az orgia életmód csúcsán, de mivel Kékarc a párkapcsolatot csak hármasban tudja elképzelni, ezért mindig kell egy második lány, aki általában cserélődik. A második személyhez a rapper „főbarátnőjének” engedélye kell, ő okézza le a jelentkezőket. Ez az egész szerelmi(?) háromszög azzal indult, hogy anno Blueface két csajjal járt egyszerre, majd miután ők felfedezték egymás létét, inkább hármasban folytatták tovább a kapcsolatot. 

Az XXL magazin idei Freshman listáját is megjáró rapper amúgy holnap droppolja új EP-jét, melyen Offset, The Game, és Lil Pump is szerepelnek majd.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés