Kövess minket

Bulvár

Blueface is unatkozik, ezer dollárt fizetett anyjának, hogy eltörhessen egy tojást a fején

Megosztva

Forrás:

Az otthon ragadt rapperek egy részéből a legrosszabbat hozza ki az unalom.

Lil Yachty például nemrégiben Instagram Live-on tartott „tehetségkutatót„, melynek során pénzt ajánlott azoknak, akik minél nagyobb őrültségeket csinálnak a kamera előtt. A fiatal fanok persze rögtön ráugrottak a könnyű kessre, és hajlandóak voltak óvszert, kutyakaját, és egyéb nem emberi fogyasztásra kitalált dolgokat enni, valaki pedig a szemöldökét is leborotválta.

Hasonlókba volt a 16yrsold nevű trap producer is, akinek az élőzése során volt egy arc, aki felgyújtotta a hónaljszőrzetét…oké ez a maga gyökér módján egy picit azért vicces.

[vembed youtube=”djeltDI71XA” ]Szintén nem nagyon tud magával mit kezdeni otthon Blueface sem, akinek nemrég jelent meg Find the Beat című új albuma. Ő mondjuk nem rajongóit késztette random megpróbáltatásokra, hanem anyjának ajánlott fel ezer dollárt, amennyiben eltörhet a fején két tojást. 

Hogy miért? 

Anyja, akit amúgy a rapper korábban kidobott a lakásából, először próbált alkudozni, hogy egy tojást vállal be ezer dollárért, de a beatet nem mindig találó MC hajthatlan volt: ezer dolcsi – 2 tojás csattan a fején. Az üzlet végül megköttetik a videón, de Blueface megsajnálja anyut, így tényleg csak egy sárgája folyik végig az asszony fején.

Just karantén things…

[instagram]B-IuOPJFP1Q[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés