Kövess minket

Aztaa

Blueface kiakadt, mert úgy érzi, ablakon kidobott pénz volt Floyd Mayweather vs. Logan Paul jegyet vennie

Megosztva

Az ütemet tudatosan kerülő rapper, Blueface is ott volt a nemrégiben lezajlott Floyd Mayweather vs. Logan Paul ütközeten, de legszívesebben követelné vissza a pénzét.

A bokszgála elég megosztó volt, mivel sokan úgy érezték, Floyd a show kedvéért nyolc menetig húzta a dolgot, pedig ha kicsit keményebb lett volna, Logan már az elején a padlón pihentette volna a fejét. Mayweather lényegében el is ismerte, hogy takaréklángon tolta le a meccset, mikor azt nyilatkozta, hogy sokkal keményebb is lehetett volna. “Keményebb is lehettem volna, sokkal keményebb. Bedobtam egy-két őrült kombinációt, de összeségében jó móka volt” – mondta a mérkőzés után. Valószínűleg ez nem tetszett Blueface-nek sem, aki Insta Storiesban közvetítette a bunyót, kiemelve, hogy borzalmas az egész.

Később aztán azt is elárulta a követőinek, hogy kemény 12 ezer dollárt rakott le a jegyekért, ami majdnem 3,5 millió forintnak felel meg. Ezt utólag már nagyon bánja. „Basszameg, 12 ezer dollárt költöttem erre a faszságra. Soha többet” – mondja Blueface a videón, miközben a szintén a gálára érkezett Akon nevet a háttérben. „Akon, most mond meg, szerinted is ez volt a legrosszabb bunyó, amit valaha láttál?” – teszi fel a kérdést Blueface egy későbbi videón az énekesnek, mire Akon egy nagyot nevet, de Blueface nem viccelt, tényleg azt gondolja, hogy borzalmas volt az ütközet.

A mérkőzésen amúgy volt egy pillanat, mikor Mayweather talán kicsit túl erősen ütött, és Logan látszólag beleremeg a pofonba, mire Floyd gyorsan elkapja, mint mikor az ember a részeg barátját támogatja hazafelé. A neten elindult a találgatás, hogy ez mennyire volt tudatos lépés, hogy így vigyék tovább a meccset, de Logan Paul egy nyers videóüzenetben válaszolt a vádakra: „Fogjátok be a pofátokat! Ne próbáljátok meg hiteltelenné tenni a bunyót, egyszer sem ájultam el, egyszer sem tudott kiütni” – állítja a YouTube videósból lett bokszoló.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés