Kövess minket

Hiphop

Blueface kivételesen eltalálta az ütemet

Megosztva

Káosz uralkodott el a világon. Az ég zöld, 2 + 2 = 5, Blueface pedig beatre rappel. Igen, a híresen offbeat rapper most az egyszer eltalálta az ütemet, a Twitter hiphop részlegének pedig leesett az álla.

A kaliforniai rapper egy “Outside” című, még márciusban megjelent dalon szereplő verzéjének részletével lett felkapott TikTokon, amelyen egyértelműen nem a rá jellemző offbeat stílust hozza, hanem kivételesen minden normálisnak hangzik.

A dal abban is különleges, hogy a Blueface által kedvelt csajok és partizás témáján túl komolyabb topikokat is feszeget, például a fekete közösségben jellemző, apa nélküli családok helyzetét. Ritka pillanat ez, mikor egy rapper azzal tűnik ki, hogy hozza az elvárható minimumot, de Blueface esetében ez történt, hisz Twitteren sokan meglepődtek, hogy emberünk valóban tud normálisan rappelni, még ha a saját magára aggatott, legjobb szövegíró titulus továbbra sem állja meg a helyét. Meglátjuk, hogy Blueface marad ütemen más daloknál is, vagy visszatér az offbeat stílushoz.

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés