Kövess minket

Bulvár

Blueface könyörög a férfi követőinek, hogy ne küldjenek neki üzenetben meztelen fotókat

Megosztva

Blueface szeretné, ha mindenki tudná, hogy mikor a saját biszexualitásán poénkodott, az tényleg csak poén volt. A rapper azután öntött tiszta vizet a pohárba, hogy több férfi rajongója elég egyértelműen bepróbálkozott nála, kéretlen meztelen fotókat küldözgetve.

Amióta kiposztoltam, hogy a kezeim biszexuálisak, elég sok LMBTQ dolog történik a privát üzeneteimben, nem erre gondoltam tesók” – írta a héten az LA rapper, aki mostanában inkább a problémás párkapcsolatával kerül be a hírekbe, a zenéi helyett.

Blueface nyilván arra gondolt az eredeti posztjában, hogy a kezeivel nem csak nőket, de saját magát (egy férfit) is megérint, egyesek viszont ezt úgy értelmezték, hogy nem csak az ellenkező nemhez vonzódik.

Ne küldjetek nekem homo cuccokat, tisztelem az LGBTQ közösséget, egy kisebbségből a többség lettetek, ez már magában nagy eredmény, azt szerettek, akit csak akartok, de tisztelettel kérem, engem hagyjatok ki belőle” – írta kicsit odaszúrva a rapper.

Blueface később azt is elmesélte, hogy milyen üzenetekre ébred az elmúlt időszakban. „Megnyitom az üzeneteiteket és tudjátok, hogy addig nem mutatja a képet, míg rá nem kattintasz, erre ott van egy csávó, nagytotálban mutatja a hátsóját, mi a szar ez, ez szexuális zaklatás” – tette hozzá a rapper, akinek amúgy hamarosan gyereke születik.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés