Kövess minket

Aztaa

Blueface megnyerte az első bokszmeccsét, majd egy a ringbe bemászó nézőnek is adott egy taslit

Megosztva

Blueface egy rövidebb felkészülés után túl van az első bokszmeccsén, amit sikeresen meg is nyert, igaz utána váratlanul egy második ellenfél is feltűnt a ringben.

A kaliforniai rappernek aránylag nem volt nehéz dolga, hisz nem egy profi, kezdő, vagy akár visszavonult ökölvívó ellen állt ki, hanem egy TikTok videós srác ellen, akit korábban azzal támadtak, hogy fekete kontentkészítők anyagait lopja. A szóban forgó TikTok videós, Kane Trujillo nem erőltette meg magát a ringben, a rapper simán behúzta az ütközetet.

Az ítélethirdetés után nagy volt az öröm Blueface arcán, de a jókedvet egy a ringbe bemászó néző törte meg, aki odament a rapperhez, és vagy megfogta, vagy megütötte őt, ez pontosan nem látszódik a felvételeken, de az igen, hogy Blueface hatalmas taslival válaszol. A férfi hátraesett, Blueface pedig ment utána és ütlegelte tovább, miközben egyre többen ugrottak be a ringbe. A váratlanul érkező második bunyó hatalmas káoszt okozott, a tömegverekedést egyedül a biztonságiak erős kiállása akadályozta meg.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük