Kövess minket

Bulvár

Blueface másik barátnője a fenekére tetováltatta a rapper arcképét, miután az exe az arcára

Megosztva

Chrisean Rock nem az egyetlen, aki beszerzett egy Blueface tetoválást, hogy így fejezze ki a lojalitását a jelenleg épp börtönben csücsülő rapper felé. Egy másik lány is bevállalta a tintát, csak kicsit alacsonyabbra.

Szerdán a rapper új barátnője, Bonnie debütáltatott egy gigászi tetoválást a hátsóján, amin Blueface komoly arcképe látható. A folyamatról képeket és videót is posztolt, amint letolt nadrággal fekszik.

Bonnie a „Blue Girls Club” című rövid életű valóságshow egyik eredeti szereplője volt, a show-ban Blueface háremének történetét mutatták be. A TMZ úgy tudja, hogy a tetoválással még a nő szűkebb baráti köre sem ért egyet. Ezzel a lépéssel Bonnie úgy tűnik, hogy megpróbálja megjelölni a territóriumát, kijelentve, hogy csakis övé a rapper, aki valamikor júliusban szabadulhat a börtönből.

Persze nem ő az egyetlen, aki „pasijának” gondolja a rappert, ott van még Jaidyn Alexis, akinek a zenei karrierjét is egyengeti Blueface, és persze a rapper exe, aki nemrég egy Blueface arctetkóval szállt be a ringbe a rapper kegyeiért.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés