Kövess minket

Bulvár

Bobby Shmurda a két lábon járó „Kösz, nem iszom” mém

Megosztva

Bobby Shmurda igazi mintapolgárként viselkedik, mióta előző héten elhagyhatta a börtönt. A rapper a járványelőírásokat betartva, minden nyilvános helyen hordja az arcmaszkját, ami alapvető viselkedésnormának tűnhetne, de hát ismerjük, hogy mind Amerikában, de akár Magyarországon sem mindenkinek egyértelmű a viselete. A rapper ezek mellett az alkoholt is maga mögött hagyta, mint az az alábbi videón látható. A felvétel épp azt a pillanatot örökítette meg, mikor Shmurda a szabadulóbuliján ücsörög, kezében egy vizes flakonnal. Ekkor lép oda hozzá valaki, hogy átnyújtson neki egy hűsítő alkoholos italt, mire a rapper lazán jelzi, hogy „kösz nem, vizet iszok„.

[instagram]CLw_DA3JOkm[/instagram]
Az indok persze prózai, a rapper jó hosszú ideig, 2026-ig van feltétles szabadlábon, a deal értelmében pedig nem csak az illegális tevékenységektől kell távol tartania magát, de a különböző szerfogyasztástól is. Első interjújában már kihangsúlyozta, hogy nincs az az Isten, hogy ő visszamenjen a kóterba, és most úgy tűnik, ehhez keményen tartja is magát, még az esélyét sem adja meg egy megborulásnak, pláne miközben nagyban videózzák. Arról nem is beszélve, hogy az első ital után ki tudna hol állna meg, Ganxsta Zolee is megmondta, hogy a zenészek átka az alkohol.

Bobby egy Insta Story-ban magyarázta a piát visszautasító videót: „Biztos, hogy nem kérek, tesótok feltételesen van szabadlábon” – majd bedobott hozzá pár 2014 vibe-okat árasztó emojit is.

[instagram]CLxUly7FKqf[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés