Kövess minket

Hiphop

Bobby Shmurda szerint a rap zene veszélyes a gyerekekre, és ő inkább reggae-t hallgat

Megosztva

Bobby Shmurda hat évnyi börtön után most úgy tűnik, megfordította az életét, és arra buzdítja a gyerekeket, hogy kerüljék a rapzenét, mert az „veszélyes”.

A brooklyni MC „The Danza Project” podcastban való legutóbbi szereplése során őszintén beszélt arról a döntéséről, hogy felmenti magát a rapzene árnyoldala alól. A beszélgetés egy pontján Bobby Shmurda még azt is állította, hogy részben ő az oka, hogy a rapperek fiatalabb generációja tévútra vezeti a gyerekeket.

Ezek a gyerekek követnek titeket, és ti ezekről a kibaszott életstílusokról rappeltek… és ez nagyon veszélyes a közösségekre, mert ezek a kisgyerekek tényleg azt hiszik, hogy ez megy, miközben ti csak megjátszátok az egészet” – mondta a rapper.

Ennek hatására Shmurda elárulta, hogy már nem szereti a rapet, és csak klubbozás közben kapja el az új zenéket. Szerinte a rapzene arra való, hogy felemelje az embereket, nem pedig arra, hogy negatívan befolyásolja őket.

A rapnek azt kellene mondania, hogy a negatívból a pozitívba menjenek a hallgatók, a szegénységből a gazdagságba, és hogyan változtassunk. Ez az, amit hallani akarok. Az életről akarok hallani…

A rapzene helyett Shmurda mostanában inkább reggae-t hallgat. Sőt, azt is kijelentette, hogy annyira nem vágja, hogy mi zajlik most a hiphopon belül, hogy azt se vette volna észre, ha valaki beszólt volna neki az egyik dalában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés