Kövess minket

Hiphop

Bobby Shmurda szerint Quavo egy igazi barát, aki végig kitartott mellette a börtönévek alatt

Megosztva

Bobby Shmurda hat év után nemrég végre elhagyhatta a börtönt, és talán sokak meglepetésére, a nagy pillanatot nem Rowdy Rebel, vagy a GS9 kollektívához köthető másik arc kísérte végig, hanem a Migosos Quavo. A rapper Shmurda szabadonengedése előtt egy nappal nyilatkozta le, hogy ő fogja felkapni a börtönből Bobby-t, vagy ahogy ő fogalmazott: “Összeszedem az emberemet”. Huncho így is tett, összeszedte az emberét, majd egy magángépre ültette, tele csajokkal, ajándékbőrönddel, és pénzkötegekkel.

[vembed youtube=”fZ5y6GbChZ8″ ]Elsőre úgy tűnhet, hogy a semmiből jött ez a nagy barátság, hisz habár a két rapper dolgozott már együtt közös zenén, eddig nem igazán lehetett hallani arról, hogy ők ennyire közel állnának egymáshoz. A színfalak mögött viszont mégis valami ilyesmi történhetett, hisz mint az alábbi videón látható, az Epic Records vezérigazgatójával, Sylvia Rhone-nal fotózkodik épp Bobby, majd maga mellé hívja Quavót is, hogy legyen ő is benne a képbe. Shmurda egyértelműen kijelenti, hogy Quavo végig mellette volt, a teljes hat éves börtönbüntetése alatt.

[instagram]CLsA8LFDqzI[/instagram]
Később egy hotelben kötöttek ki, ahol pénzkötegek társaságában videózták őket, majd este egy hazatérő buliban ünnepeltek, Quavo itt is Bobby-val tartott.

Shmurda visszatérését sokan várták, de úgy tűnik Quavo elsőként biztosította be azt a bizonyos kollabot, amit most sokan elfogadnának a New York-i rappertől.

[vembed youtube=”oZTpRp2mC_w” ]
[instagram]CLscxdBnCd9[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés