Kövess minket

Bulvár

Bocsánatot kért Lil Baby ékszerésze, amiért egy Patek hamisítványt adott el a rappernek

Megosztva

Lil Baby ékszerésze elismerte, hogy valóban egy hamisított luxusórát adott el a rappernek, de állítása szerint véletlenül.

Az atlantai MC anno Instagram Storiesban dicsekedett el a frissen vásárolt Patek Philippe Nautilus óra 40. évfordulós kiadásával, mely olyan 400 ezer dolláros áron mozog. Egy szemfüles óraszakértő viszont felhívta Lil Baby figyelmét, hogy valójában hamisítványt vásárolt, melyre a rapper úgy válaszolt, hogy na pont ezért kéne felvennie a Pateknek őt a privát ügyféllistájára, mert akkor nem fordulhatna ilyen elő.

A szóban forgó ékszerész, a Rafaello and Co. egy az XXL-nek eljuttatott közleményben később bocsánatot kért, és a saját szemszögéből is elmesélte a sztorit. Mint írja, Lil Baby-nek visszaadta a pénzét, és kapott 4 gyűrűt is ajándékba, de ezek mellett is bocsánatot kér, amiért nem vizsgálta meg tüzetesebben az órát, mikor megvásárolta azt egy kereskedőtől. „Soha nem árulnánk tudatosan hamisítványokat, teljes felelősséget vállalok a hibáért” – írta az ékszerész.

Az elmúlt időszakban Lil Durk is felhívta kollégái figyelmét, hogy vigyázzanak kitől vásárolnak ékszereket, mivel könnyen hamisítványt próbálhatnak rájuk sózni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés