Kövess minket

Események

Bohózattal csábít a Thália!

A Thália Színház saját produkciója, a Rövid a póráz című darab január 23-án kerül bemutatásra. A színháztól megszokott módon most sem lesz hiány románcból és intrikából, sőt az is biztos, hogy a szerelem Párizsban halálossá válik, és rózsaszín ködbe borul a város.

Megosztva


Felhőtlen szórakozást ígérő, klasszikus bohózat a műfaj királyától, Georges Feydeau-tól, főbb szerepekben Schell Judittal, Pindroch Csabával, Szabó Győzővel, Molnár Piroskával, Lovas Rozival, Vida Péterrel, Gubás Gabival, Fodor Annamáriával, Hunyadkürti Istvánnal és Tóth Eszterrel. A darabot mára hangszerelte Hamvai Kornél, rendezője: Kelemen József

Nem szeretnénk spoilerezni, de a történetben Lucette (Schell Judit), a popkirálynő délelőtt videoklipet forgat, este fellép egy celeb-esküvőn. Fernand (Pindroch Csaba), az élete párja folyton ott téblábol körülötte. Délelőtt, a forgatáson nagy vallomásra készül, míg a kavarodásban el nem illan az utolsó pillanat. Este pedig, az esküvőn, ő veszi el a médiacézár (Molnár Piroska) lányát. Rettenetes botrány lesz, ha a többi botrány között eljutunk odáig. Szerencsére Chenneviette (Szabó Győző), a rajongó maffiafőnök is eljött, hogy álli fegyverben rendet csináljon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés