Kövess minket

Aztaa

Bokszmeccsen mérheti össze az erejét Khabib Nurmagomedov és Floyd Mayweather

Fél lábbal már a ringben?

Megosztva

Forrás:

Aki eddig nem ismerte volna Khabib Nurmagomedov nevét, az a Conor McGregor elleni győzelme, de még inkább az azt követő balhéja után tuti egy életre megjegyezte. Az orosz harcos UFC bajnokból igazi médiasztárrá lépett elő az elmúlt két hétben, miközben ő Vladimir Putyinnal múlatta az időt. Nurmagomedov mindenképpen kamatoztatni szeretné hirtelen jött népszerűséget, ezért pár nappal ezelőtt verekedni hívta Floyd Mayweather-t, mondván, mindketten megverték az ír szájhőst, habár ő ki is ütötte, ami az amerikai bokszolónak mint tudjuk nem sikerült.

„Gyerünk Floyd, bunyózzunk egyet. 50 veretlen meccs a 27 veretlen meccs ellen. Mi ketten verhetetlenek vagyunk. Viszont a dzsungelben csak egyetlen király lehet. Az meg én vagyok, mivel simán padlóra küldtem McGregort – latolgatta széles mosoly kíséretében az esélyeket a dagesztáni származású sportoló.

Természetesen a 41 éves Mayweather, ha már megszólították, a maga módján reagált a kihívásra. A TMZ száguldó riportere csípte el:

[twitter]https://twitter.com/TMZ_Sports/status/1052673639156465665[/twitter]
Bunyózni fogunk! – vágott rögtön a közepébe, majd így folytatta: Az én részemről teljesen oké a dolog, benne vagyok. Nem tudom Khabib menedzsmentje, hogyan áll hozzá, de tőlem mehet. Láttam a vele készült interjút. Ha valóban ki akar hívni, akkor a saját terepemen, a ringben kell meccselnünk. Aztán megkaphatja a tányéromról a maradékot”.

Elég egyértelműnek tűnik tehát a helyzet: a két kiváló sportoló egy rakás pénzért haknizik majd egyet valamikor, a sportérték azonban jó eséllyel megint elsikkad a showelemek katyvaszában. Ellenben mindketten baromi jól járnak, Mayweather ugyanis kilenc számjegyű összeg alatt nem hajlandó szorítók közé lépni. Az egykor birkózóként versenyző Nurmagomedov ennél valószínűleg kevesebbel is beéri.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés