Kövess minket

Aztaa

Bol-dog vetélytársra lelt

Teljesen logikus, hogy az új kabala jobb a pulinál.

Megosztva

vizipok1113

Fotó: wikipedia.hu

Mindenki emlékszik még Bol-dogra, a rövid életű pulira, akit a 2017-es Vizes VB kabalájának szántak. Talán kutyának még ennyi ellensége és utálója nem volt, mint szegény kis Bol-dognak, aki nem tehetett az egészről. Lényeg, hogy egy pillanat alatt megszavazták, hogy a kutya félelmetes és nem jelképezné megfelelően hazánkat, amivel együtt is értünk. Augusztus óta keresik újra a tökéletes kabalát, és lehetséges, hogy most meg is találták.

Vujity Tvrtko egy egyszerű bejegyzést tett közzé két napja a Facebook oldalán. Eljátszott azzal a gondolattal, hogy mi lenne ha, egy VIZES VB-nek egy olyan kabalája lenne, ami valamilyen úton-módon kapcsolódik a VÍZHEZ, és még MAGYAR is. Jött a teljesen logikus ötlet az újságírótól: legyen Vízipók az új kabala.

Szerintünk Vujity Tvrtko sem gondolt arra, hogy ekkora sikere lesz az egyszerű, ám de nagyszerű ötletének. Több újság, televízió is megkereste a poszt nyilvánossá tétele után pár órával, sőt, a mesefigurát kitaláló Dr. Kertész György fia is kiáll mellette.  Természetesen a Facebookon már rajongói klubot is létrehoztak a kabalának és aktívan kampányolnak mellette. Nekünk is jobban tetszik Vízipók-Csodapók, mint a szegény, rémült Bol-dog.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés