Kövess minket

Stílus

Bolondítsd meg borsóval a spagettit!

A nagy fogyókúra közben egy kicsit elcsábultál? Akkor készíts egy igazán könnyed vacsit: borsós-pestós spagetti!

Megosztva


Amire szükséged lesz:

·       ½ csomag spagetti

·       250 gramm zöldborsó

·       2 gerezd fokhagyma

·       3 evőkanál olívaolaj

·       egy fél citrom leve

·       só

·       fehérbors

·       60 gramm pecorino sajt vagy más keménysajt

Így készítsd el:

Először egy kis vízben főzd meg a borsót, ha kész vagy, akkor törd össze, majd mixer segítségével kásásítsd. Sózd meg, fűszerezd, tedd hozzá a hagymát, és locsold meg citromlével, valamint két kanál olívaolajjal. Ezek után finoman reszeld a sajtot a pestóba, egy pár kanálnyit tegyél félre a spagetti szórására is. Ne feledkezz meg a tészta megfőzéséről sem. Ha az is elkészült, keverd össze a pestóval, locsold meg egy kevés olívaolajjal, és szórd meg bőven sajttal.

Tipp: Ehhez a vacsihoz száraz fehér bor dukál!

(a zena.sme.sk nyomán)

 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés