Kövess minket

Aztaa

Boosie Badazz kihívta egy szmoki párbajra Snoop Doggot és Wiz Khalifát

Megosztva

Snoop Dogg korábban azt nyilatkozta, hogy egyedül a country zenész, Willie Nelson bír nála is több marihuána füstöt letüdőzni, de Bossie Badazz most tesztelné ezt a kijelentést.

A Baton Rouge-i rapper egy Twitter posztban hívta ki a hiphop szcéna két legismertebb szmókerét, Snoopot és Wiz Khalifát.

Kihívom egy szmoki mérkőzésre Wiz Khalifát és Snoop Doggot! Streameljük az egész világnak a párbajt. SZERINTEM LE TUDOM ŐKET GYŐZNI!! Mindannyian a legerősebb cuccunkat hozzuk magunkkal, 3 kört nyomunk, körbeadva a különböző növényeket!! GYERÜNK” – írta a rapper.

Snoop egyelőre nem reagált a kihívásra, de Wiz Khalifa igen. „Csináljuk! Én hozom az olajamat és a bongomat, csak mindenképp legyen kaja is. Lehet maradok plusz egy napot nálad egy kis gombázásra” – írta Wiz, kvázi fejben eltervezve az egész kis összejövetelt.

Egyelőre meglátjuk, hogy valóban összejön-e a stream, mely elég vicces programnak hangzik, még egy külső szemlélő számára is, mindenesetre addig lehet csekkolni Khalifa és Snoop új dalát, a chill „Don’t Text, Don’t Call„-t, mely épp tegnap jelent meg.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés