Kövess minket

Hiphop

Boosie Badazz prostit hívott a 12 éves fiának és unokaöccseinek, hogy orális szexben részesüljenek

A rapper szerint ez csak „felkészítés”.

Megosztva

Forrás:

Baton Rouge-i gengszter rapper, Boosie Badazz azt állítja, hogy anno felbérelt egy prostituáltat, hogy az leszopja az akkor még csak 12 éves fiát, és 13 éves unokaöccseit. 

Boosie erről egy Instagram Live során mesélt, és láthatóan büszke volt a tettére, igaz a kijelentése után többen kritizálták a neten, mivel ez nem csak nem túl ízléses, de minden bizonnyal illegális. 

„Jól felkészítem ezeket a srácokat. Kérdezzétek meg akármelyik unokaöcsémet, vagy kérdezzétek meg a fiamat. Igen, mikor 12-13 évesek voltak, leszopták őket. Ennek így kell lennie. Így van, leszopták a fiam faszát. Jól halljátok. Egy felnőtt nő, nagyon felnőtt, nagy seggel. Tudom én, hogy mit tett velük, felkészítem őket”

Az Insta Live részlete hamar virális lett Twitteren, ahol egyesek egyenesen gyermekbántalmazással vádolták meg a rappert. Boosie amúgy Louisianában él, ahol 17 év a beleegyezési korhatár és illegális a szexmunka. 

A videó egy másik részén Boosie azt is szóba hozza, hogy azért vett iPhone 11 telefont a fiának, hogy jó minőségben nézhesse a pornót, mivel szerinte ez egészségesebb, mintha „rajzfilmeket nézne, amiben két férfi csókolózik„. Utóbbinál nem fejtette ki mire gondolt, lehet belefutott egy yaoi animéba, ami nagyon nem tetszett neki.

[twitter]https://twitter.com/VersaceBoyEnt/status/1260073816874778624[/twitter]
(Metro, Independent)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés