Kövess minket

Hiphop

Boosie BadAzz szerint Tupac csak egy rapper volt, míg ő igazi gangsta

Ummm..oké.

Megosztva

Forrás:

Tupac Shakur mostanában ismét közbeszéd tárgya, mióta beiktatták a Rock & Roll Hírességek Csarnokában, valamint megtörtént az All Eyez On Me várva várt premierje. Habár nem újdonság hip hop körökben, de az újdonsült figyelem egyre több rappert vesz rá, hogy magukat 2Pac-hez hasonlítsák. Young Thug már megtette, mikor azt állította, hogy ő az új Pac, de most Boosie BadAzz-nek is volt egy két szava a legendához.

A korábban csak Lil Boosie-ként ismert (magyarul kimondva extra vicces) déli rapper már 2014-ben is felhozta Pac-ot egy interjúban, teljesen tiszteletbe tartva az örökségét, de azért szerényen megtalálva a közös pontokat (pl. „mindketten olyan zenét játszunk, ami megérinti az emberek szívét„), a mostani esetnél viszont egy két beszólogatás is belefért az okfejtésbe.

Boosie épp Insta élőzött, mikor felhozta, hogy Biggie és Tupac csak rapperek voltak, jó rapperek, de csak szimplán azok. Ezzel ellentétbe ő egy igazi gangsta, aki valóban durva dolgokat élt át. Boosie nagy valószínűséggel ezeket a mondatokat az új biográfiai film megnézése után mondhatta, szóval őt is felírhatjuk az amatőr filmkritikusok listájára, ahol 50 Cent és a The Game is megtalálható.

[vembed youtube=”yv6-4jWbc3c” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés