Kövess minket

Aztaa

Börtönbe kerülhet a férfi, aki évekkel ezelőtt kikölcsönözte a Ted című filmet DVD-n, de aztán elfelejtette visszavinni

Jó film, de ennyire azért mégsem.

Megosztva

Forrás:

Bizonyára emlékeztek még azokra a történelem előtti időkre, amikor nem a netről szerezték be az emberek az otthoni mozizáshoz a filmeket, hanem lebattyogtak egy közeli DVD (még régebben videókazetta) kölcsönzőbe, hogy minimális pénzért, pár napra megkaparinthassák a hőn áhított alkotásokat. Ezek a vállalkozások kis túlzással nem is a kölcsönzésekből, sokkal inkább a késedelmi díjakból tartották fenn magukat, mert miután lepörgött a film, sokunk hajlamos volt megfeledkezni róla, pláne, ha egy egyszer nézhető darabbal etettük meg a lejátszónkat.

Az Oklahomában élő Lonnie Perry-nek a Ted című film lehet a veszte, amit 2014-ben kikölcsönzött ugyan, de elfelejtett visszavinni. A férfi egy nehéz munkanapot követően, nagyjából 5 dollárért hozta el a DVD-t anno, de kicsivel később az utcára került. Nem volt más választása, minden holmiját dobozokba pakolta, köztük a filmet is, amit aztán évekig hurcolt magával mindenfelé, amerre járt. Legnagyobb meglepetésére a napokban a rendőrségtől hívták telefonon a DVD után érdeklődve, a kölcsönző ugyanis nem hagyta annyiban dolgot, és szeretné visszakapni Ted-et, na meg 218 dollárnyi (60 ezer forint) büntetést vele együtt. Az egyetlen bibi csupán az, hogy az azóta is hajléktalan férfi képtelen előkeríteni ennyi pénzt, így a legrosszabb esetben akár börtönbe is kerülhet feledékenysége miatt. A kölcsönző egyébként többször próbálta elérni Perry-t korábban, ő azonban nem válaszolt a címére küldött levelekre.

Mivel már egyáltalán nem lakott ott, ugyebár.

Most az interneten próbál pénzt gyűjteni, hogy ne kelljen bevonulnia a kóterbe. Szívből reméljük, összejön neki, mert bár nem rossz film a Ted, ennyit azonban nem ér.

(ABC13)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés