Kövess minket

Stílus

Börtönből a kifutóra: hivatalosan is modell lett a szexi bűnözőből

Teljes, 180 fokos fordulatot vett az élete.

Megosztva

Jeremy Meeks 2014-ben még csak egy piti kis bűnöző volt, akit ítéltek már el autólopásért, és tiltott fegyverviseléséért is. Utóbbi mondjuk teljesen megváltoztatta az életet, miután a stocktoni rendőrség közzétette Jeremy arcképét a bűnügyi nyilvántartásból, hatalmas sztárt csinálva ezzel a férfiból. 

Forrás:

A fotó hatalmasat ment a női internetezők körében, akik „Prison Bae„-nek nevezve az addig még ismeretlen férfit, követelték, hogy szabadulása után alkalmazza a modellszakma. Az internet kérését pedig az ügynökök is meghallották, hisz Jeremynek a 27 hónapos börtönbüntetését sem kellett végigvárnia, mire hivatalos szerződést írhatott volna alá.

A mostani New York-i Fashion Weeken pedig a kifutói szüzességét is elvesztette, méghozzá Philipp Plein legújabb kollekciójának egyik modelljeként. A show-t többek között olyan sztárok nézték végig (fontossági sorrendben), mint Madonna, Kylie Jenner és Paris Hilton. Jeremy-nek ráadásul attól se kell félnie, hogy csak az egyszeri publicitás miatt alkalmazták volna, hisz közel 800 ezres Insta rajongótábora mutatja, hogy van rá igény a szakmában. 

[twitter]https://twitter.com/_reneebu/status/831512190423175169[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/ENTFORBREAKFAST/status/831516150517358592[/twitter]
[twitter]https://twitter.com/AP_Fashion/status/831385665334030337[/twitter]

Forrás:

Forrás:

(via Dazed, Paper)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés