Kövess minket

Hiphop

Börtöncellájában rögzítette új klipjét a gyilkossággal gyanúsított torontói rapper

Megosztva

Olyanról már hallottunk, hogy egy rapper ledob egy korábban felvett dalokból álló új albumot, miközben épp börtönben van, és az is előfordult már, hogy egy egész verzét rögzít valaki a kóterből, de a cellában való klipforgatás azért egy új szint a hiphopban. Márpedig pontosan ez történt nemrég Kanadában, ahol a gyilkossággal gyanúsított Top5 nevű rapper a börtönben vette fel az új videóját.

A szóban forgó „21 Questions” című dal, amin G Herbo is vendégeskedik, Top5 új „Pedro Activated” című albumának nyitódala. A hozzá készült klipet részben szabadon rögzítették, de Top5 saját részeit a cellájában vette fel, vélhetően egy a börtönbe becsempészett telefonnal. Utóbbi nem a legújabb típus lehet, a minőséget elnézve.

Mint a torontói CTV News kiemeli, a rapper, akinek a valódi neve Hassan Ali, azért van rácsok mögött, mert vádalt emeltek ellene egy Hashim Omar Hashi nevű diák 2021. január 20-i lelővése miatt. Dokumentumok szerint Ali a „Go Getem Gang” nevű utcai banda tagja, amely megszervezte a merényletet. Ali testvére gyilkosát akarta eltenni láb alól, de rossz információkat kapott a gyilkos kilétéről, és végül az ártatlan és bűnözői kapcsolatokkal egyáltalán nem rendelkező Hashi-t lőtte le.

A kanadai ügyészség egy közleményben jelentette be, hogy haladéktalanul kivizsgálják, hogy miként tudott Top5 klipet rögzíteni a börtönben, ráadásul egy olyan számhoz, amiben bandázásról és gyilkosságokról rappel és henceg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés