Kövess minket

Hiphop

Börtönéletről és lehetséges Pop Smoke kollabról is beszélt Bobby Shmurda a szabadulása utáni első interjúban

Megosztva

Forrás: GQ

Bobby Shmurda a héten szabadult a börtönből, és esze ágában sincs többet visszamenni. A brooklyni rapper több mint hat évet húzott le a New York-i Clinton Correctional Facility-ben gyilkosság előkészülete, veszélyeztetés, és drog valamint tiltott fegyvertartás bűntette miatt, első kinti napját pedig egy Quavo által leszervezett szabaduló buliban töltötte, ahol a családja és a barátai is ott voltak.

A GQ magazin rögtön betalálta a rappert egy interjúra, amit egy penthouseban rögzítettek Brooklyn Dumbo negyedében. A témák közt természetesen a börtönévek, és a zenéhez való visszatérés is felmerültek. A rapper, aki 2026-ig feltételes szabadlábon van, elárulta, hogy bent végig tartották benne a lelket a rajongók, miközben ő a többi elítéltben tartotta. “Olyanokkal aludtam együtt, akik minimum 40 évet kaptak, vagy már eleve 30 éve bent voltak, és alig mosolyogtak – nekem sikerült elérnem, hogy sírva szakadjanak. Ha jó energiákat árasztasz, lényegtelen hol vagy, mosolyt fogsz csalni mások arcára” – mondta a rapper, aki keményen kipattintotta magát a kóterban, miközben a jobb keze épp be van kötözve, valamilyen börtönsérülés miatt. Az utóbbira való rákérdezésnél csak annyit válaszolt: Tudjátok, hogy van ezilyen a börtön.

Shmurda rengeteg rajongói levelet kapott az évek alatt, ez tartotta benne a lelket. “2016-ban egy hat éves kislány írt nekem levelet. Azt mondta, hogy én vagyok a kedvenc rappere. Innentől kezdve tudtam, hogy a gyerekek figyelnek engem, és muszáj jó példát mutatnom” – mondta, majd azt is hozzátette, hogy az elmúlt években a sok levél hatására vette csak igazán komolyan a karrierjét. “Nem vettem túl komolyan a karrieremet, mielőtt börtönbe nem kerültem. Láttam, hogy a fanok mennyire lojálisak. Nem tudok olyan hetet mondani, hogy ne kaptam volna legalább 10 rajongói levelet“.

[instagram]CLuuRqvFXuY[/instagram]
Az interjú ezen pontján megcsörrent Bobby telója, a vonal másik végén pedig Meek Mill volt, akivel jól megbeszélték, hogy a börtönéveknek vége, nem szabad visszakerülni.

Quavo végig ott volt Bobby-val az interjú alatt, a Migos rappere állítólag az egyik legnagyobb támogatója volt az elmúlt hat évben a rappernek, az első szabad napjára pedig magánrepülőt, csajokat, haverokat, a családot, és szinte minden egyebet leszervezett Shmurdának, amire csak szüksége volt. “Olyan, mintha most lenne a szülinapja” – mondta Quavo.

A hosszú évek alatt Bobby egy új hobbit is felvett, teljesen ráfüggött ugyanis az ingatlankereskedésre, szinte minden ezzel foglalkozó könyvet elolvasott. “Csak erről akarok beszélni, ahogy kijöttem a börtönből, rögtön mondtam Quavónak, hogy ingatlannal akarok foglalkozni, mire rávágta, hogy nyugi, még csak most szabadultál” – tette hozzá Shmurda.

Ennek ellenére persze folytatja a zenélést is, és habár új albumról egyelőre még nincs szó, azt elárulta, hogy terveben van pár “projekt”. Shmurda egy Pop Smoke-kal közös kollabot is belengetett, mikor annyit mondott, hogy “készül valami” a néhai rapperrel, és persze azon se lepődjön meg senki, ha Bobby feltűnik a Migos következő, Culture III nagylemezén.

Shmurda végül azt is elmesélte, hogy mindössze egy hónappal Nipsey Hussle halála előtt beszélt a rapperrel telefonon. “Négyszer-ötször beszéltünk. Nagyon másként gondolkodott, mindig arról mesélt, hogy miket csinálunk majd, ha egyszer kikerülök.” Ezt már sajnos nem élhette meg.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés