Kövess minket

Aztaa

Börtönt kapott az angol férfi, aki fegyverrel követelte a Chicken McNuggets-et a McDonald’s-ban

Megosztva

Több év börtönt kapott a férfi, aki még februárban egy játékfegyverrel berontott egy dél-nyugat angliai McDonald’s étterembe, és megfenyegette a kiszolgálókat, hogy azonnal adják át neki az összes csirke nuggetset.

A 22 éves Rudi Batten február 8-án lépett be a szóban forgó gyorsétterem ajtaján, majd egy kamu pisztollyal a kezében felszólította az ott dolgozókat, hogy jobban teszik, ha odaadják neki a valljuk be nem túl értékes Chicken McNuggets-eket, és a kassza tartalmát. A rablási kísérlet a reggeli órákban történt, mikor a mekiben még csak reggeli menüket lehetett kérni, így az éhes rablónak be kellett érnie egy dupla húsos McMuffinnal, és 50 fonttal.

CPS SOUTH WEST

A férfi egy nappal korábban egy Miss Millie étteremben játszott be hasonlót, onnan 200 font készpénzzel, és egy sült csirkével távozott.

Batten elismerte a bűnösségét, mindkét rablással, valamint a fegyverrel való fenyegetőzéssel kapcsolatban. Az ügyét tárgyaló bíró szerint az éttermi dolgozók jogosan rémülhettek halálra, pláne, hogy Batten a menedzser fejéhez is szorította az amúgy nem igazi fegyvert. A férfi azt hozta fel a saját védelmében, hogy alkoholista és drogfüggő, és emiatt el is adósodott. Hat év börtönre ítélték.

(BBC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés