Kövess minket

Stílus

Böszme nagy, 1 millió dolláros nyakláncot szerzett be 6ix9ine

Megosztva

Forrás: Instagram

Tekashi 6ix9ine trollkodással, és a zenei karrierje újragyújtásával töltötte eddig a februárt, de legutóbbi posztja alapján jut azért idő a pénzszórásra is.

A brooklyni rapper egy gigantikus nyaklánccal flexelt nemrég Instagramon, melyre állítása szerint 1 millió dollárt költött. 69 a szokásos stílusában kijelentette, hogy ekkora nyaklánca senkinek sincs a rap szakmában (ezt lentebb cáfoljuk), de a drogdílerek, DJ-k, és promóterek sem érhetnek a nyomába, majd azt is megmutatta, hogy a nyaklánc végén lévő, Takashi Murakami virágra hajazó mintát tartalmazó tárcsa milyen szépen forog.

[instagram]CLkmEz3HqfG[/instagram]
69 egy másik videóban fel is vette a nyakláncot, miközben az új, “ZAZA” című dalát épp egy, a járvány miatt nem éppen teltházzal működő klubban játszották. A videó leírásában nem bírta kihagyni, hogy ne szóljon be azoknak, akik mindig azt várják, hogy mikor lövik már le. “ÉRINTHETETLEN VAGYOK!!! KINT VAGYOK A SZABADBAN!! NE HIGYJÉTEK EL, AMIT AZ INTERNETEN ÍRNAK MÁSOK, EZEK A TESÓK NEM OLYANOK!!” – posztolta.

[instagram]CLlUdpvnhye[/instagram]
Ami pedig a nyaklánca utánozhatatlanságát illeti, lehet Gucci Mane-nek lenne egy-két szava a dologhoz, hisz tavaly decemberben Guwop felesége egy szintén hatalmas nyakékkel lepte meg születésnapján a férjét, mely szemre simán hozza 69 ékszerének méreteit.

[instagram]CJU6dxYl3kb[/instagram]
[instagram]CKMKpKJFvkq[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük