Kövess minket

Hiphop

Botrány lett DaBaby koncert közben elnyomott homofób monológjából

Megosztva

Polgárpukkasztó koncertet adott DaBaby a Miamiban megtartott Rolling Loud fesztiválon, később megpróbálta magyarázni a bizonyítványt, de csak még mélyebbre ásta magát.

A rapper a szokásos energiával lépett fel vasárnap a színpadra, de később ez inkább sötét energiába fordult, mikor felhívta maga mellé Tory Lanezt, aki nagyrészt pária lett a hiphop közösségben, mióta kiderült, hogy meglőtte Megan Thee Stalliont. Ez már magában sem lett volna túl úriember lépés DaBaby-től, pláne úgy, hogy öt perccel előtte még Megannal adott elő egy közös dalt.

Ezen a kis apró érzéketlenségen persze túl lehet lendülni, de DaBaby nem állt le, és tovább feszítette a húrt, méghozzá egy felettébb furcsa és homofób monológgal, két dal között.

Ha nem úgy jöttél ma, hogy HIV pozitív, AIDS-es vagy, vagy bármilyen más halálos szexuális betegséget terjesztesz, amitől 2-3 héten belül meghalsz, akkor emeld magasra a telefonod vakuját. Lányok, ha puncitoknak víz illata van, emeljétek magasra a telefonotok vakuját. Srácok, ha nem szoptok faszt egy parkolóban, emeljétek magasra a telefonotok vakuját” – vezette fel az egyik dalát a rapper.

Sokan meglepődtek DaBaby bizarr és furán specifikus monológján, a Twitter tele volt értetlenkedő posztokkal, ahol az emberek azt találgatták, hogy a rappernek honnan jött ez az egész AIDS duma, meg a parkolókban fasz szopkodás.

Ezek után nem meglepő, hogy nem mindenkinek tetszett DaBaby viselkedése, valaki meg is dobta egy cipővel koncert közben, ami a rapper feje mellett zúzott el. “Ki dobta ide ezt a szakadt Adidast?” – förmedt rá a közönségre Baby, de nem kapott választ.

DaBaby később egy videóüzenetben magyarázkodott, pontosabban pont hogy nem magyarázkodott, helyette arról beszélt, hogy az internet népe lehet haragos, de őt csak a rajongói érdeklik, akik eljönnek a koncertjére. A rapper szerint neki vannak meleg rajongói is, akik szintén ott tomboltak a közönségben, és az AIDS duma csak egy “koncertelem” volt, mivel ő a “legjobb élő előadó” a világon. A bocsánatnemkérését azzal zárta, hogy neki is vannak meleg barátai, de azok nem “mocskos” melegek, akik AIDS betegek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés