Kövess minket

Hiphop

Botrányosan zárult Lil Tjay európai turnéja

Megosztva

Feltörekvő New York-i rapper, Lil Tjay nálunk indította Destined 2 Win című turnéjának európai ágát, és habár a budapesti koncert zökkenőmentesen zajlott, ez már kevésbé volt elmondható a turné utolsó, angliai eseményeire.

Az első problémák a dél-angliai Southamptonben jöttek ki, ahol a lenti, kissé zavaros videón látható, hogy verekedés tört ki a koncert előtti területen. A felvétel első része elég kivehetetlen, több ember egymásnak esik, a biztonságiak pedig próbálják kontrolálni a helyzetet, miközben válogatott káromkodások és egy kiabáló nő adják a háttérzajt. A videó második felén azán feltűnik Lil Tjay is, akit próbálnak visszafogni a testőrei, miközben ő hangosan mondja, hogy ne nyúljon hozzá senki, de azért párszor megpróbál visszatérni a bunyóba, igaz már nem hagyják neki.

A problémák egy másik állomáson, Manchesterben is folytatódtak, ahol vizes palackkal dobták meg a rappert, aki aztán a biztonsági őreivel veretett meg egy rajongót, akit lefogtak, megpofoztak, és a földhöz vágtak. Tjay felajánlotta a tömegnek, hogy aki szórakik vele, bármikor feljöhet a színpadra verekedni vele, de nem voltak jelentkezők. A rapper végül rövidre húzta a show-ját, mindössze fél órát játszott.

Lil Tjay azóta visszarepült Amerikába, ahol folytatódik a Destined 2 Win turné.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük