Kövess minket

Aztaa

Bővült a Rick and Morty nasik listája, a Pickle Rick chips után most itt a Pickle Rick fánk

Megosztva

Partnerségre lépett egymással az amerikai Krispy Kreme és a Rick & Morty, a társulásuk eredménye pedig pár, cukorban igencsak bővelkedő nasi lett. 

Forrás: Krispy Kreme

A minap felfedett meglepetés-kollab a népszerű sorozat közkedvelt szereplőiről és epizódjairól mintázott fánkokat és egy shaket foglal magába, ezek közül egyértelműen a para zöld töltelékes Pickle Rick hangzik a legizgibben. Mielőtt mindenki gondolkozni kezdene, hogy vajon milyen ízű lehet egy uborkás fánk, eláruljuk, hogy az édesség – sajnos vagy nem sajnos – citromos-fehér csokis ízben érkezik majd, mint a megálmodók írják róla, „az aroma egy másik univerzumból érkezik, ahol az uborkák citrom-fehér csoki ízűek.” Sebaj, a Pringles legalább hű maradt a valósághoz. 

Forrás: Krispy Kreme

A másik két mutatós fánk a Simple Rick’s Wafer Cookie és a Strawberry Smiggles nevet kapta, ezeket egy Fleeb Juice-ra keresztelt shake-kel öblíthetjük le, ami fagyiból, tejből, málnából és a Krispy Kreme „kék mennyország” szirupjából készült – instant diabétesz.

Előre is bocsi az izgalomba jött édesszájú rajongóktól, de a Rick and Morty nyalánkságok egyelőre csak Ausztráliában kaphatóak a Krispy Kreme és a 7-Eleven üzletekben március 16-ig, vagy ameddig a készlet tart. 

[instagram]B8rynKCHlf-[/instagram]

(Highsnobiety)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük