Kövess minket

Aztaa

BRÉKING: exkluzív interjút adott a Kylie Jennert az Instagram trónjáról letaszító tojás, Eugene

Kis tojás, bölcs szavak.

Megosztva

Forrás: Eddie Lee / Hypebeast

Történelmi pillanatnak lehetett tanúja a világ most januárjában: Travis Scott wifey-ját, Stormi Webster édesanyját, a social media lipgloss-királynőjét, a kozmetikumaival és már egy levegővételével is milliárdokat kaszáló Kylie Jennert valaki megfosztotta a „legtöbb lájkot kapó fotó tulajdonsa” címtől.

Felháborító, ugye? És nem, nem Beyoncé szült új gyermeket, nem, nem XXXTentacion reinkarnálódott, nem, nem Justin Bieber posztolt esküvői képet Hailey Baldwinnal, és nem, nem is Cristiano Ronaldo töltött fel újévi szelfit a családjával.

A tettes egy tojás volt, úgy ám, egy elvetemült petesejt, aki a semmiből jött, és mindent letarolt.

A (jelenleg) 9 millió követővel és 51 millió kedveléssel rendelkező @world_record_egg lett az internet császára, és habár Kylie dühében jól földhöz vágta, ez korántsem csorbított népszerűségén, sőt. Mostanra már a divatbiznisz is nemlétező lába előtt hever, mindenki róla beszél és naponta szívecskék sokasága ömlik janár negyedikén megosztott, sejtető, mégis naturalista aktfotójára.

[instagram]BsOGulcndj-[/instagram]
Mindezek tudatában feltenném a kérdést: mégis ki ne akarna beszélgetni a social media legbefolyásosabb személyével, a puszta jelenlétével inspiráló kerekded, barnás héjba burkolózó influencerrel? Mik lehetnek a motivációi, a céljai, a küldetése és vajon hogy hívják? 

Lássatok csodát, mindannyiunk legnagyobb örömére a Hypebeast magazin szerkesztőségének sikerült szóra bírnia a szerény hírességet, így most pár kérdésünkre választ kaphatunk.

Mint kiderült, a tojás neve Eugene. Bizony-bizony, egy férfiúval van dolgunk, és azt hiszem, olyan kis senkik, mint Delacroix és Simmons bőven elbújhatnak mögötte.

A stáb a celebbel a meglehetősen fancy, New York-i SIXTY LES Hotelben (emberünk nem szarral gurít, na) ült le beszélgetni, ahol sikerült lencsevégre kapniuk a békésen fürdőző, és a lilás-rózsaszínes, pihe-puha kanapén ejtőző Eugene-t. Keleti kényelem, nyugati nyugalom, ugyebár.

A nagyívű, tanító szándékú beszélgetés komoly tanulságok kinyilatkoztatásával indul: Eugene bemutatkozik, majd elmeséli, hogy ugyan örül a nagy népszerűségnek, azért tisztában van ennek hátulütőivel. 

Forrás: Eddie Lee / Hypebeast

 

Forrás: Eddie Lee / Hypebeast

Majd a cikk szerzője rávilágít, miért is annyira fontos és említésre méltó a gömbölyded sztár karaktere. Kimondatik, hogy egy olyan elkorcsult és materialista világban, ahol minden csak az anyagi javakról és a rengeteg smink és filter mögé bújtatott, tökeletesnek beállított nő-és férfiideálokról szól, mekkora értéket képvisel Eugene a maga tiszta és kendőzetlen önkifejezésével, és retusálatlan lényével – vesszen hát a Kardashian-klán, vesszen a Kardashian-éra generálta torz énkép.

„Úgy döntöttem, hogy a >>népszerűség adta<< lehetőségeimet arra használom fel, hogy egy kis reményt adjak a világnak. Nem kell híresnek, tökéletesnek, vagy agyonfilterezettnek lenned ahhoz, hogy változást hozz.” – állítja a tojás.

„Jó lenne megváltoztatni a közösségi média szellemiségét, hogy minél inkább a mentális egészségről szóljon. A social mediának megvan az ereje ahhoz, hogy összehozza az embereket ehhez.” – zár Eugene.

Egy céltudatos, nemeslelkű véleményvezér szavai olvashatóak ki a hivatkozott beszélgetésből, akire már régóta szüksége van a földnek. Kijelenthető, hogy a 21.századi erkölcsi pusztulás megakadályozója egy apró, de annál bölcsebb lény, aki készen áll arra, hogy felvegye a harcot értünk, a jövő generációjáért és a bolygónk sorsáért. Éljen Eugene, éljen a természetes szépség!

Forrás: Eddie Lee / Hypebeast

Forrás: Eddie Lee / Hypebeast

Forrás: Eddie Lee / Hypebeast

 

A Hypebeast interjúja teljes egészében itt olvasható.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük