Kövess minket

Sport

Brian Anderson az első pro deszkás, aki coming outolt

Mondjuk imádja Lady Gagát, szóval nem volt nehéz rájönni.

Megosztva

A deszkás közösségek erősen hasonlítanak a hiphop kultúrára abban a tekintetben, hogy a maszkulinitás dominanciája és a sok buzizás közepette még azok se merik sokszor bevallani, hogy melegek, akiket a közösségen belül nagyra tartanak. A hiphopnál Frank Ocean törte meg a jeget még 2012-ben, most viszont a gördeszkás közösségen a sor: Brian Anderson az első pro deszkás, aki bevallotta, hogy homoszexuális.

[vembed youtube=”5ZU5K3y7QhU” ]Brian, akit jelenleg a Nike szponzorál volt már az év deszkása a Thrasher magazinnál és világbajnokságot is nyert, így egyértelműen ő a legismertebb deszkás, aki nyíltan vállalja melegségét. A Vice Sports dokumentumfilmjében coming outolt sportoló többek között beszélt arról is, hogy mennyire nehéz volt titkolnia a dolgot az évek során, de szerencsére azok a barátai akiknek elmondta jól fogadták a dolgot.

Brian arról is beszél a dokuban, hogy a karrierje csúcsán egyszerűen félt felvállalni a szexualitását, mert nem tudta, hogy milyen következményekkel jár majd. Humoros módon arra is kitérnek a beszélgetés során, hogy a tipikus deszkás srácok közel sem jönnek be neki, sőt inkább a régebben őket elzavaró rendőrök a zsánere. A legjobban Brandon Biebel barát és szintén pro deszkás foglalta össze a tanulságot a kisfilmben: „Semmit sem változtatott ez a tény a kapcsolatunkon, úgy voltam vele, hogy király, legalább több punci marad nekem„.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés