Kövess minket

Bulvár

Bronxi lakástűz áldozatainak fizeti ki a temetését Cardi B

Megosztva

Cardi B nem felejtette el, hogy honnan jött, és ezt most egy jótékonysági felajánlással bizonyítja is. A rapper ugyanis bejelentette, hogy kifizeti egy bronxi lakástűz áldozatainak temetését. Cardi amúgy Manhattanben született, de Dél-Bronxban nevelkedett, ezért is kötik New York ezen részéhez érzelmek és emlékek.

A CNN-nek eljuttatott közleményében az előadó azt írja, hogy részvétét küldi mindenkinek, akit érintett a lakástűz, amelyben 17 ember vesztette életét. „Végtelenül büszke vagyok arra, hogy a Bronxból származom, rengeteg családtagom és barátom él és dolgozik ott. Mikor tudomást szereztem a tragédiáról, tudtam, hogy valahogy segítenem kell. Fel sem tudom fogni azt a fádjalmat, amit most a hozzátartozók átélhetnek, de remélem azzal, hogy legalább a temetés költségein nem kell aggódniuk, segíthetem őket, hogy könnyebben dolgozzák fel a gyászt” – közölte Cardi.

A 17 áldozat közül 8 gyermek volt. A túlélők közül többen azt nyilatkozták, hogy a ház tulaja nem tartotta rendben az épületet, például volt olyan tűzlépcső, mely nem volt rendesen használható.

Korábban a New York-i rapper, Fat Joe is gyűjtést kezdeményezett az áldozatok családtagjainak megsegítésére.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés