Kövess minket

Tech

Brutális árcédulával érkezhet az iPhone 8

Megéri?

Megosztva

Forrás:

Szeptember 12-én leplezi le az Apple a legújabb okostelefonjait, melyből három különböző verzió is érkezhet. A cég az új Spaceship campusban, azon belül is a Steve Jobs Theaterben tartja majd szokásos éves rendezvényét, melynek során elvileg a Apple iPhone 7S, az Apple iPhone 7S Plus, valamint a keretmentes, OLED kijelzővel ellátott iPhone 8 kerül bemutatásra.

A legnagyobb újításokat természetesen az utóbbi tartalmazza, eltűnik a home gomb, cserébe 3D-s arcfelismerőt kap a telefon, az előlapi kamerán kívül pedig semmi sem áll majd a képernyő útjába. A név nem biztos, hogy 8 lesz, susmogják azt is, hogy igazából az X nevet kapja majd a telefon. Az innovációnak persze ára van, a pletykák szerint 1000-1500 dollárt kérhetnek el értük, tárhelytől függően.

Benjamin Geskin, tech média riporter, belsős Apple forrásokra hivatkozva még ennél is pontosabb képet adott az árakról. Információi szerint a legolcsóbb 999 dollár (260 ezer forint), míg a legdrágább 1190 dollár (310 ezer forint) lehet, de utóbbi legalább iszonyat durva, 512 GB-nyi tárhellyel büszkélkedhet.

Ezek persze nem megerősített árak, de az biztos hogy ennél olcsóbbra senki se számítson, és érdemes hozzátenni, hogy Magyarországon a rárakott ÁFA után a legdrágább iPhone akár rekordot is dönthet közel 400 ezer forintos árcédulájával.

[twitter]https://twitter.com/VenyaGeskin1/status/904670932018614272[/twitter](HB)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés