Kövess minket

Aztaa

Brutális táncpárbajjal döntötték el kora reggel, ki a nagyobb kibergót

Reszkessen az összes pózer, ezek a fiúk (?) nem játszanak!

Megosztva

Gondoltál már arra, hogy a reggeledet nem kávéval, hanem egy vérre menő kibergót-táncpárbajjal kéne kezdened? Az okosok szerint a reggeli lelkiállapotod az egész napodra hatással lehet, így neked és az önbizalmadnak sem ártana, ha egy győztes viadallal a hátad mögött indulnál a munkahelyedre!

A 21 millió fős Mexikóvárosban bőven akadnak kibergótok, így nem meglepetés, ha a korai órákban, a reggeli csúcsforgalomban összefutnak egymással. És mi történik ilyenkor? A lenti videó ezt is megmutatja nekünk:

Habár a kibergótok békés teremtmények, felségterületüket nem szívesen osztják meg a stílus többi képviselőivel, így valószínűnek tartjuk, hogy jelen esetben egyfajta önvédelmi mechanizmust figyelhettünk meg, amivel próbálják védeni territóriumukat.

A kibergótok egyébként rendkívül ritka élőlények, melyekre először a ’90-es években bukkantak Amerikában és az Egyesült Királyságban. Az angol tudósok szerint a kibergótok egyfajta ötvözetek a rockerek és a raverek között. Nem szabad összetéveszteni őket a mezei gótokkal, ugyanis velük ellentétben a kibergótok elektronikus zenében érzik otthon magukat. Feltűnő hajviseletükről, szögecses, olykor neon színű ruházatukról könnyedén fel lehet őket ismerni. Az emberi közeledést csípőből visszautasítják, természetüket tekintve félénkek és visszahúzódóak, a sötét, napfénytől elzárt klubokban lehet rájuk lelni.

Itt van néhány különleges fotó a kibergótókról a természetes élőhelyükön:

[instagram]BUwdFA-DpZL[/instagram]
[instagram]BUwXRHTBZMO[/instagram]
[instagram]BUyvMzDjzJR[/instagram]
[instagram]BUxCvmsDDcd[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés