Kövess minket

Hiphop

B*szok én a 22 millióra – mondta Young Dolph, majd elhajította állítólagos lemezszerződését

Ami aztán a terepszínű Rolls Royce-án landolt.

Megosztva

Forrás:

Talán túl nagy csend honolt Young Dolph körül az elmúlt hónapokban – értsd: senki sem próbálta mostanában agyonlőni -, ezért a memphisi illetőségű rapper humoristaként is megvillantotta tehetségét tegnap. Golyóálló Dolph évek óta ismert alakja a hiphop szcénának; többször szerepelt a Billboard aktuális toplistáin, Instagramon pedig 2,9 millióan követik. Az igazi, nagybetűs áttörés azonban még várat magára.

A 33 éves rapper független előadóként tolja saját szekerét, egyelőre ellenállva a nagy kiadók csábításainak. Pedig próbálkoztak nála többen többször is, legutóbb, ha hinni lehet egy röpke Insta videónak, éppen kedden ajánlott neki egy meg nem nevezett label egy 22 millió dollárról szóló szerződést. Ám Dolph válogatott szitkozódások kíséretében elhajította az állítólagos kontraktust, mondván magasról baszik ő a pénzre, majd kacarászva elsétált.

[instagram]Bmt2QGIHgdQ[/instagram]
Nem tudni a rögtönzött stand up-nak mennyi valóságalapja lehetett, de médiahekknek kiváló ötlet, Dolph ugyanis új albumon dolgozik jelenleg. Valószínűleg az sem véletlen, hogy egy nappal a fent említett videó feltöltése előtt egy készülő számba bele is hallgathattunk, ugyancsak Instagramon.

[instagram]Bmq6Im2Hjbh[/instagram]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés