Kövess minket

Aztaa

Bubba imád iskolába járni

Kaliforniában járunk, San José-ban. Itt él Bubba, a macska, szerető családja körében. Gazdái 2009-ben fogadták örökbe, azóta pedig serényen látogatja a környező iskolák óráit és tanulóit.

Megosztva

20150814 045238 bubba3

Szerencséjére a Leland és Bret Harte középiskola sincs távol otthonától, így már csengetésre oda tud érni a suliba.

Gazdái eleinte nem akarták kiengedni a házból, de mikor Bubba egyedül maradt, olyan hangos nyávogásba kezdett, hogy nem volt más választásuk, mint útjára engedjék az él tanulót.

Minden reggel a suli ajtajában ül és várja a gyerekeket, akik nem győzik kényeztetni az értelmiségi macskát. A Lelandban “odáig fajultak” a dolgok, hogy a diákok kérésére Bubba megkapta az első hivatalos diákigazolványát!

Ő az első macska a világon, aki iskolába jár. Ezt is megértük!

Azon már meg sem lepődünk, hogy saját szekrénye van, sőt a Bret Harte iskola tanulói korábban petíciót nyújtottak be az igazgatóhoz, hogy Bubba bizonyítványt is kapjon. Ezt azonban a szőrős szívű iskolavezetőség elutasította.

bub

Az órákon jelentkezés helyet nyávog, éneklés helyett nyávog, felelet helyett nyávog. Nem meglepő módon ebben a legjobb és erre külön engedélye van. Mármint a falakat rengető nyávogásra.

Jegyeket ugyan nem, de kisebb ajándékokat kap, ha jól viselkedik az órákon vagy akár a rögbi edzésen.

Na igen, imádja a sportot is, az órák után, mint a többi srác, ő is a sportpályák felé veszi az irányt, hogy megmozgassa elmacskásodott végtagjait. Egészen az edzés végéig marad, legtöbbször csak nézelődik, de van, hogy beáll játszani is kicsit.

Az iskola végeztével hazaindul, hogy másnap reggel már megint az ajtóban nyávogjon kedvenc tanárai és tanulótársai legnagyobb örömére.

Bubba már olyan népszerű, hogy saját Facebook oldala van több, mint 3000 követővel.

Micsoda stréber! – mondhatnánk.

(lovemeow.com nyomán)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés