Kövess minket

Események

Budapesten indítja európai turnéját Lil Tjay

Megosztva

Magyarországot is érinti Lil Tjay hamarosan induló, “Destined 2 Win” turnéja – jelentette be a koncertet szervező Akvárium Klub.

A bronxi rapper koncertsorozata Amerikából indul június 4-én, hogy aztán ősszel Európába érkezzen, elsőként rögtön Budapestre, november 2-án.

Lil Tjay New Yorkban született 2001-ben, gyerekkora nem volt igazán zökkenőmentes. A sorozatos iskolai balhékat és bolti lopásokat követően 15 évesen egy évre javítóintézetbe küldték, ahol rákapott a zenélésre. Több számot is írt ez idő alatt, köztük a “Resume”-t, mely még a Soundcloudon lett felkapott. A “Brothers” című zenéjének sikere után lecsapott rá a Columbia Records, itt jelent meg debütáló albuma, a True 2 Myself is. Tjay ügyesen keveri a zenéiben a trap és az R&B elemeket, de erősen hatott rá New York drill mozgalma is (Pop Smoke-kal is többször kollabolt), rapjei sokszor éneklésbe hajlanak, ami nem csoda, hisz Usher, és Michael Jackson is a kedvencei közt vannak. Második stúdióalbuma, a Destined 2 Win idén áprilisban jelent meg, olyan vendégelőadókkal, mint Offset, Saweetie, vagy épp Polo G.

Lil Tjay először érkezik hazánkba, ami abból a szempontból is különleges, hogy egy jelenleg is feltörekvő szakaszban lévő rap sztárról van szó. A koncert Facebook eseményét itt lehet visszajelölni, a jegyértékesítés április 9-én, pénteken indul.

Alább a legismertebb slágerei.
Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés