Kövess minket

Stílus

Budapesten mérik össze a tudásukat Európa tehetséges divattervezői szombaton

Több mint harminc divattervező kollekcióját láthatja a közönség október 8-án, szombaton Budapesten.

Megosztva

A European Fashion Union által szervezett, nemzetközi eseményre a kontinens minden tájáról érkeznek feltörekvő, tehetséges divattervezők, hogy egy dizájner-versenyen mérjék össze a tudásukat. A versenynek immár másodszor ad otthont a Kogárt Ház Budapesten (Andrássy út 112.).

[highlight]A European Fashion Union azért alapult, hogy támogassa a tehetséges, feltörekvő dizájnereket abban, hogy megtalálják az útjukat a divatiparba. A nemzetközi dizájner-verseny által platformot biztosítanak számukra, hogy bemutassák kollekcióikat, és elnyerhessék a szakmai előmenetelüket segítő díjak vagy ösztöndíjak valamelyikét.[/highlight]
A bemutatókat Alexander Belov, divatszakértő „A férfiak stílusa ma” című izgalmas workshopja előzi meg 11 órától, majd 15 órakor kezdetét veszi a verseny, ahol a több mint 30 divattervező négy csoportra bontva tartja meg a bemutatóit. A tervezők Magyarország mellett Lengyelországból, Ukrajnából, Spanyolországból, a Krími Köztársaságból, Grúziából, Oroszországból, Olaszországból és Franciaországból érkeznek.

A kollekciók közül háromtagú zsűri választja majd ki a legjobbakat, akik nemzetközi ösztöndíjakban és más nyereményekben részesülnek. A zsűri tagjai Alexander Belov, Mimmo Carabetta, francia divattervező és Oscar Larion, nemzetközileg elismert sminkmester lesznek. A program zárásaként a vendégek Mimmo Carabetta bemutatóját is megtekinthetik.

További információk a programról itt.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés