Kövess minket

Események

Bulizz együtt velünk és a hiphop szcéna idei tehetségeivel

Megosztva

Harmadik alkalommal rendezzük meg a DAY OFF-ot, az OFF Média most már szokásosnak nevezhető hiphop összejövetelét, ahol a szcéna feltörekvőit és az adott év kimagasló tehetségeit bemutatva ünneplünk. Az első évben Figura, Gege, Lmen Prala okozott őrületet a Lánchíd árnyékában, majd egy évre rá a Sör És Fű, AKC Misi, és az ibbigang zenéire ugrálhattunk a Toldiban, és habár sajnos tavaly a pandémia miatt max az otthonunk melegében álmodozhattunk közös élményekről, most december 18-án visszatér a DAY OFF, ráaádásul az eddigi legmerészebb eseménnyel.

A helyszín ezúttal a fotóstúdióból klubbá avanzsált Flashback, ahol panorámával kiegészített látvány fogad minket egy ipari környezetben. Az estét a belpesti tubi-szóda rapper Kebab indítja, aki nyáron dobta le „nullhuszonnégy” című debütáló albumát, mely egy Z-generáció útkeresését és másnaposságát leíró hangulatot ad.

Őt követi Co Lee, a gördeszkázó lazasággal összerakott angol nyelvű dalaival, melyek meglepő módon egyáltalán nem kringék, sőt, ha nem tudjuk, hogy magyar srácról van szó, azt is hihetnénk, hogy egy amerikai srácot hallunk, aki a nyugat-parti chillt keveri a keleti-parti szövegközpontúsággal.

Az OTL gang nehézfiúja, Kisé mutatja meg miért is imádja mostanában mindenki a drill-t. Az erdélyi srác a szcéna egyik legnagyobb üstököse jelenleg, márciusban mi is jól kikérdeztük angliai roadmankedésekről és a drill stílus itthoni helyzetéről, fellépése alatt biztosan mindenki Pop Smoke-ként dobálja majd a lábát.

Maradva az OTL-nél, de stílusban kicsit kevésbé komor vizekre evezve, velünk lesz POWER PUFF szupercsapat, melyben gyuris, Grasa, és az ibbiganges Szalai egyesítik az erejüket, trap Bosszúállókként. Azonos nevű EP-jük szintén idén jelent meg.

Headlinernek is lennie kell, és hát Beton.Hofi-nál nem igazán volt olyan név, aki jobban meghatározta volna az évet. Az újvonalas szcéna egyik legegyedibb előadója ő, aki úgy csűri-csavarja a mondatokat és azok jelentését, hogy már majdnem belezavarodunk, de aztán valahogy mégis minden értelmet nyer.

Az este során további meglepetések és egyelőre titkos vendégelőadók is várhatóak, és először lehet majd vásárolni az OFF Média merch-ből is, mely limitált darabszámban lesz elérhető.

További infók a DAY OFF 2021 hivatalos Facebook eseményében.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés