Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • 6ix9ine bandatagként említette Trippie Reddet és Casanovát a bíróságon

6ix9ine bandatagként említette Trippie Reddet és Casanovát a bíróságon

Kócsi- 2019.09.19. 13:05
Megeredt Tekashi nyelve.

Kamerákat nem engedtek be a tárgyalásra, hivatalos bírósági rajzok viszont készültek.
Óriási médiavisszhang közepette a hét elején elkezdődött Daniel Hernandez, vagy ahogy a legtöbben ismerik Tekashi 6ix9ine bírósági tárgyalása, melynek hétfői és keddi ülése egyaránt bővelkedett váratlan fordulatokban. A rapper már a tárgyalássorozat legelején elismerte, hogy a Nine Trey Bloods banda tagjaként különböző, kisebb volumenü bűncselekményekben vett részt, majd a keddi szembesítés során az ülésteremben megnevezte két feltételezett elrablóját, Aljermiah "Nuke" Macket valamint Anthony Harv Ellisont, akik szintén a Nine Trey tagjai, de sokkal magasabb pozícióban A két férfi azonban egyöntetűen állította, hogy az egész emberrablósdit 69 és menedzsmentje találta ki, méghozzá azon egyszerű okból, hogy így generáljanak némi hypeot az akkor még szivárványhajú rappernek.

Tekashi vallomásában elmondta, hogy már a letartóztatásának másnapján eldöntötte, hogy vádalkut köt a szövetségiekkel egy enyhébb ítélet reményében. A keddi nap csúcspontja mindenképpen az volt, mikor az ügyészek kérésére lejátszották a Gummo és Kooda című számának klipjeit, mivel azokban több lőfegyverrel bőszen hadonászó Nine Trey tag szerepel - a Kooda szövegét az abban elhangzó uszító tartalom miatt még ki is nyomtatták az esküdteknek.

Később sem volt lazítás: 6ix9ine bevallotta, hogy két évvel ezelőtt az ő kérésére támadták meg a társai Trippie Reddet a nyílt utcán, aki egy rivális, ám szintén a Bloodshoz köthető bandához, a Five Nine Brims-hez tartozott akkoriban. 69 és Trippie korábban közös számokat készítettek együtt, sőt, egy kiadóhoz - 10K Projects - tartoztak mindketten, aztán összevesztek és nyilvánosan beefeltek. Egy másik rapper, Casanova sem járt jobban: ő is bekerült a tárgyalás jegyzőkönyvébe, hiszen 69 róla is bandatagként beszélt.

A tanúk védelme érdekében a meghallgatások során tilos kamerázni, egy hangfelvétel mégis kiszivárgott a szerdai ülésről, ebben Tekashi hallható amint bemutatkozik, elmondja mennyi idős, illetve a Nine Trey tevékenységéről is beszél. Ezt alább csekkolhatjátok.


6ix9ine azt is bevallotta, hogy a Nine Trey Bloods tagjaként ő igazából a saját zenei karrierjét akarta erősíteni. Állítása szerint a bandázás jót tett a gengszter imidzsének, cserébe pénzzel látta el a bandát, ők pedig bevédték és legitimizációt adtak a keménykedős szövegeknek. A rapper tehát gyakorlatilag arról próbálja meggyőzni az esküdteket, hogy a gengszterélet csak egy hamis álca volt a zenéi köré.

A netre 69 elrablásának felvételei is kiszivárogtak.

Hozzászólások