Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • 6ix9ine szerint az emberek hamar elfelejtik, hogy köpött és a szabadulása után még sikeresebb lesz, mint korábban

6ix9ine szerint az emberek hamar elfelejtik, hogy köpött és a szabadulása után még sikeresebb lesz, mint korábban

Offmedia- 2019.09.29. 20:11
Az őt kritizáló rapperek pedig csak irigyek.
Tekashi 6ix9ine nagyon is tisztában van vele, hogy mit gondolnak róla bizonyos hiphop körökben, de konkrétan szarik rá - tudta meg a TMZ

A bulvároldal infói szerint a rapper úgy vélekedik, hogy azok a rapperek, akik azzal vannak elfoglalva, hogy ő együttműködik a hatóságokkal, csak hogy hamarabb szabadulhasson, és ezért lepatkányozzák, azok mind irigyek rá, és szerinte az idő őt fogja igazolni. Konkrét előadókra nem tért ki, de a lista napról-napra növekszik, YG, Meek Mill, 50 Cent, Nipsey Hussle, The Game, Snoop Dogg, Lil Durk mind beoltották, amiért beköpte a bíróságon volt bandatársait (akik amúgy a vád szerint elrabolták és megverték őt), de DaBaby is kijelentette, hogy soha nem dolgozna együtt a jövőben emiatt 6ix9ine-nal, NLE Choppa pedig egy dalszövegben is megemlítette a spicliskedést. 

6ix9ine mindezek ellenére úgy érzi, hogy a szabadulása után nemhogy bezuhanna a karrierje, hanem egyenesen sikeresebb lenne, mint korábban, mivel az emberek szerinte rögtön elfelejtik majd, hogy köpött. Ezek a hírek amúgy egybecsengenek azzal a korábbi értesüléssel, hogy a rapper teljesen elutasítja a tanúvédelmi programot, mivel nem akar eltűnni, hanem folytatni akarja a zenei karrierjét.

Arról, hogy mik 6ix9ine opciói a szabadulása után, itt írtunk részletesen.

Hozzászólások

Érdekes lehet