Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • 6ix9ine testőrei semmi pénzért nem akarják újra védeni a rappert, túl veszélyesnek tartják

6ix9ine testőrei semmi pénzért nem akarják újra védeni a rappert, túl veszélyesnek tartják

Offmedia- 2020.01.18. 17:18
Új embereket kell felvennie, ha szabadul.
6ix9ine-nak teljesen új testőrgárdát kell alkalmaznia, miután idén szabadul, hisz a korábbi testőrei semmi szín alatt nem akarják újra védeni - írja a TMZ.

Az oldalnak 69 több ex-testőre is nyilatkozott, a felmondási indokaik különbözőek voltak, de egy esetleges visszatérésről mindannyian ugyanúgy nyilatkoztak: NEM. Indoklásuk szerint a rapper folyamatosan kereste a bajt, tehát már akkor igen veszélyes volt neki dolgozni, mikor még nem került börtönbe, de azóta még a spicli jelzőt is rásütötték, így konkrétan életveszélyesnek tartják, hogy vele lógjanak, pláne, hogy feláldozzák magukat érte, ha a helyzet úgy kivánja. Az egyik testőr úgy nyilatkozott, nincs az a pénz, hogy ismét 69-nak dolgozzon.

A hét elején megtudtuk, hogy a rapper ügyvédei azt próbálják elérni, hogy a maradék büntetését házi őrizetben ülje le, mivel 69 fél a Blood tagok bosszújától a börtönben, amiért együttműködött a hatóságokkal. A rapper jó magaviselet esetén elvileg már nyáron szabadulhat, de legrosszabb esetben is év vége felé kint lesz, tervei szerint folytatja a zenei karrierjét.

Hozzászólások

Érdekes lehet