Keresés

  • Főoldal
  • Bulvár
  • Cardi B bejelentette, hogy vége a kapcsolata Offsettel, válnak

Cardi B bejelentette, hogy vége a kapcsolata Offsettel, válnak

Offmedia- 2018.12.05. 13:49
A rapper állítja, már egy ideje nem klappoltak a dolgok.
Cardi B és férje, Offset válnak - ezt Cardi jelentette be Instagram oldalán egy videóban. A rapper csajszi szerdán töltötte fel a videót, melyben elmondja, hogy megpróbálták megmenteni a kapcsolatukat, de nem sikerült, szóval külön utakon folytatják, de ettől még nincsenek rosszba.

"Mindenki csesztet és kérdezősködik mostanában, de tudjátok már nem is tudom mióta próbálom helyrerakni a dolgokat a gyermekem apjával, és habár nagyon jó barátok vagyunk, és nagyon jó kollégák, mindig meghallgat, ha problémám van, sok szeretetet táplálunk egymás iránt, de...már egy jó ideje nem működnek a dolgok. Nem hibáztatunk senkit, szimplán kiszerettünk egymásból. Szóval már nem vagyunk együtt, lehet tartok egy kis szünetet is, hogy elválhassak."


A hiphop pár még tavaly szeptemberben házasodott össze, majd idén nyáron megszületett Kulture nevű kislányuk. Egyszer már majdnem szétmentek Offset hűtlensége miatt, de aztán végül mégis együtt maradtak. Cardi és Offset a zenében is megtalálták a közös hangot, a rapper a Migos egyik legnagyobb slágerén, a "Motorsport"-on szerepelt, cserébe az atlantai csapat Cardi Invasion of Privacy című debütáló lemezének egyik dalára ugrott rá.

Az internet persze nem nyugszik, és mint 6ix9ine letartóztatása idején, most is megindultak a találgatások, hogy ez az egész csak egy lemezmegjelenés körüli felhajtás része, hisz Offset szólóalbuma jövőhéten érkezik, mindenesetre ha az időzítés tényleg nem véletlen, attól még a szakítás elég biztosnak tűnik.

Hozzászólások