Keresés

  • Főoldal
  • Bulvár
  • Cardi B eltűnt Instáról, miután a Grammy-díjáért támadták

Cardi B eltűnt Instáról, miután a Grammy-díjáért támadták

Offmedia- 2019.02.12. 15:13
Random megmondóemberek mellett Ariana Grandé is másnak adta volna a díjat.
Deaktiválta Instagram profilját Cardi B, miután kommentelők hordákba verődve támadták meg azzal, hogy nem érdemli meg a hétvégén elnyert "Legjobb Rap Album"-nak járó Grammy-díját. 

A kategóriában Cardi "Invasion of Privacy" lemeze mellett még a néhai Mac Miller "Swimming" albuma, Nipsey Hussle "Victory Lap"-je, Pusha T "Daytona"-ja, valamint Travis Scott harmadik stúdióalbuma, az "Astroworld" voltak versenyben. Cardi a győzelemmel történelmet írt, ő lett az első női szóló előadó, aki elnyerte az elismerést. A díjátadó után többen megkérdőjelezték, hogy tényleg Cardi érdemelte-e meg a díjat, szubjektív rajongások szerint volt aki Travist, volt aki Pusha nagyszerű 7 számosát, míg sokan a nemrég elhunyt Millert díjazták volna. Utóbbi véleményen volt Ariana Grandé is, aki a díj bejelentése után többször is kifejezte frusztrációját Twitteren, szemétségnek nevezve azt, hogy nem a volt barátja kapta a díjat. 

Voltak, akik a véleményüket egyenesen Cardi szegezték Twitteren és Instagramon. A rapper emiatt videóüzenetben akadt ki, elmondta, hogy nagyon keményen dolgozott a debütáló lemezén, ráadásul a felvételek alatt terhes volt, ami extrán nehezítette a helyzetét, de az album így is sikeres volt, hisz kétszeres platina lett. Nem mindenki volt azért Cardi ellen, J. Cole például kedvesen gratulált a díjhoz.

{twitter}https://twitter.com/musicnewsfact/status/1095069904078725120{/twitter}
(XXL)

Hozzászólások