Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Cardi B feladta magát a rendőrségen egy sztriptízbáros verekedés miatt

Cardi B feladta magát a rendőrségen egy sztriptízbáros verekedés miatt

Offmedia- 2018.10.02. 13:45
A bunyó oka a féltékenység volt.
Feladta magát a New York-i rendőrségen Cardi B, miután egy sztriptízbáros verekedés miatt keresték - írja TMZ

Az esethez közel álló források a bulvárlapnak elmondták, hogy a rapper két, a queensi Angels sztriptízklubban dolgozó pincérlány ellen rendelt el támadást. A két áldozat közül az egyik, Jade állítólag korábban lefeküdt Cardi férjével, a Migosos Offsettel, ez katalizálhatta az indulatokat. 


A verekedés éjszakáján épp a Migos lépett fel a sztriptízklubban, és a helyszínen volt Cardi is, aki a sleppjére bízta a piszkos munkát, kiadta ugyanis utasításba, hogy támadják meg a lányokat üvegekkel, székekkel, és vízipipákkal. A két pincérlány megsérült, de megtagadták az egészségügyi segítséget. A támadás állítólag spontán jött Cardinak, aki azután idegesítette fel magát, hogy valaki megdobta egy itallal.

A rappercsajt egyelőre nem tartották bent, de vádat emeltek ellene, és a bíróságon is meg kell jelennie. Az áldozatok ügyvédje szerint Cardi mostanra sem vett vissza, továbbra is fenyegeti a lányokat és azt hiszi, hogy a celeb státuszának köszönhetően megússza majd a dolgot. Cardinak nem ez az első összetűzése, szeptember elején Nicki Minajt találta be egy rendezvényen.

Hozzászólások

Érdekes lehet