Kövess minket

Bulvár

Cardi B feladta magát a rendőrségen egy sztriptízbáros verekedés miatt

A bunyó oka a féltékenység volt.

Megosztva

Forrás:

Feladta magát a New York-i rendőrségen Cardi B, miután egy sztriptízbáros verekedés miatt keresték – írja TMZ

Az esethez közel álló források a bulvárlapnak elmondták, hogy a rapper két, a queensi Angels sztriptízklubban dolgozó pincérlány ellen rendelt el támadást. A két áldozat közül az egyik, Jade állítólag korábban lefeküdt Cardi férjével, a Migosos Offsettel, ez katalizálhatta az indulatokat. 

A verekedés éjszakáján épp a Migos lépett fel a sztriptízklubban, és a helyszínen volt Cardi is, aki a sleppjére bízta a piszkos munkát, kiadta ugyanis utasításba, hogy támadják meg a lányokat üvegekkel, székekkel, és vízipipákkal. A két pincérlány megsérült, de megtagadták az egészségügyi segítséget. A támadás állítólag spontán jött Cardinak, aki azután idegesítette fel magát, hogy valaki megdobta egy itallal.

A rappercsajt egyelőre nem tartották bent, de vádat emeltek ellene, és a bíróságon is meg kell jelennie. Az áldozatok ügyvédje szerint Cardi mostanra sem vett vissza, továbbra is fenyegeti a lányokat és azt hiszi, hogy a celeb státuszának köszönhetően megússza majd a dolgot. Cardinak nem ez az első összetűzése, szeptember elején Nicki Minajt találta be egy rendezvényen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés