Keresés

Cardi B visszafogadta Offsetet, mégsem válnak

Offmedia- 2020.10.15. 19:01
"Hiányzott a f*sz" - indokolta a döntését.
Cardi B és Offset egy igen nyilvános szakítás után ismét együtt vannak - erről maga Cardi vallott egy Instagram Live során.

Cardi B még szeptember közepén jelentette be, hogy hivatalosan is beadta a válókeresetet, mivel túl sokat veszekednek, és kibékíthetetlen ellentétek feszülnek köztük. A rapper csajszira ezután állítólag rögtön rárepültek a férfiak, de ő nem akart újra randizni. Az előző hétvégén aztán Cardi a 28. születésnapját ünnepelte, Offset pedig maximálisan kitett magáért. Először kibérelt egy hatalmas hirdetőtáblát, ahol Kulture nevében is boldog szülinapot kívánt, majd átadott egy 300 ezer dolláros Rolls-Royce Cullinan terepjárót ajiba. Cardi láthatóan örült az ajándéknak, a jég tehát megtört. A szülinapozás egy klubban folytatódott, ahol állítólag már smároltak is.


Ezután egyenes út vezetett a kibéküléshez, melyet Cardi így magyarázott: "Elkezdett hiányozni. Nehéz, hogy nem beszélsz a legjobb barátoddal. Nehéz, hogy nincs itthon f*sz". A rapper azt is kiemelte, hogy tényleg örült az ajándéknak is. "Szeretem a materiális dolgokat. Mit kellett volna csinálnom? Vesz nekem egy Rolls-Royce-t, és utána elhagyom? Nagyon kellett már egy kis f*sz a szülinapomon". Cardi végül hozzátette, hogy ők ugyanolyanok, mint akármelyik másik pár, nekik is vannak összezördüléseik, és hullámvölgyeik, csak ezek a publikum szeme láttára zajlanak, a civilekkel ellentétben.

Hozzászólások

Érdekes lehet