Kövess minket

Bulvár

Cardi B visszafogadta Offsetet, mégsem válnak

„Hiányzott a f*sz” – indokolta a döntését.

Megosztva

Forrás:

Cardi B és Offset egy igen nyilvános szakítás után ismét együtt vannak – erről maga Cardi vallott egy Instagram Live során.

Cardi B még szeptember közepén jelentette be, hogy hivatalosan is beadta a válókeresetet, mivel túl sokat veszekednek, és kibékíthetetlen ellentétek feszülnek köztük. A rapper csajszira ezután állítólag rögtön rárepültek a férfiak, de ő nem akart újra randizni. Az előző hétvégén aztán Cardi a 28. születésnapját ünnepelte, Offset pedig maximálisan kitett magáért. Először kibérelt egy hatalmas hirdetőtáblát, ahol Kulture nevében is boldog szülinapot kívánt, majd átadott egy 300 ezer dolláros RollsRoyce Cullinan terepjárót ajiba. Cardi láthatóan örült az ajándéknak, a jég tehát megtört. A szülinapozás egy klubban folytatódott, ahol állítólag már smároltak is.

[instagram]CGNKqQLBX57[/instagram]
Ezután egyenes út vezetett a kibéküléshez, melyet Cardi így magyarázott: „Elkezdett hiányozni. Nehéz, hogy nem beszélsz a legjobb barátoddal. Nehéz, hogy nincs itthon f*sz”. A rapper azt is kiemelte, hogy tényleg örült az ajándéknak is. „Szeretem a materiális dolgokat. Mit kellett volna csinálnom? Vesz nekem egy Rolls-Royce-t, és utána elhagyom? Nagyon kellett már egy kis f*sz a szülinapomon”. Cardi végül hozzátette, hogy ők ugyanolyanok, mint akármelyik másik pár, nekik is vannak összezördüléseik, és hullámvölgyeik, csak ezek a publikum szeme láttára zajlanak, a civilekkel ellentétben.

[vembed youtube=”2kWuvFRBK-o” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés