Keresés


Chance the Rapper megházasodott

Offmedia- 2019.03.11. 19:52
Sok boldogságot!
Chicagói rapper, Chance The Rapper megnősült. Az ifjú ara és Chance már évek óta együtt járnak, először 2003-ban találkoztak egy céges rendezvényen, mikor még csak 9 évesek voltak. Kirsten anyja volt Chance édesanyjának a főnöke. 

A pár egy privát ceremónián kötötte össze az életét a kaliforniai Newportban. A 150 vendég közt ott volt Kim Kardashian, Kanye West, és Dave Chapelle humorista is.

View this post on Instagram

TSR STAFF: Tanya P.! @tanyaxpayne _____________________________ #TSRExclusive: #Roommates, it looks like #ChanceTheRapper is now Chance the husband! We have exclusive pictures of Chance getting hitched this weekend to his longtime girlfriend #KristenCorley in a private, outdoor ceremony surrounded by white roses! The wedding took place in Newport, CA where a few of Chance’s famous friends like #DaveChapelle, #Kim and #KanyeWest were in attendance. ______________________________ The lovebirds have known each other since they were 9 years old and share a beautiful daughter #Kensli, who was sitting front row to watch her parents jump the broom! Congrats to the pair! 🙌🏽❤️❤️ (📸: Splash News/Backgrid)

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

Az első gyerekkori megismerkedésük után 2012-ben találkoztak ismét az texasi SXSW fesztiválon. Összejöttek és 2015-ben megszületett első közös gyermekük, Kensli. A rapper végül tavaly kérte meg barátnője (most már felesége) kezét.

(Paper)

Hozzászólások